Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

Az Anoli-ról...

Miért éppen Anoli?

Elmondom… A nevem Varga Andrea, eredendően cukrász és szakács vagyok. Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem otthon - leginkább a kisfiam érzékeny bőre miatt, na jó, meg persze tetszett a kotyvasztás is - szappant készíteni, még nem igazán gondolkodtam azon, hogy egyszer majd kellhet egy „márkanév”… Még azon sem gondolkoztam, hogy az általam készített szappanoknak kellene egyáltalán bármilyen név is! Jó volt az úgy, hogy szenes, meg agyagos, meg teafás, meg stb.. Aztán ahogy a családtagok, az ismerősök egyre inkább tudomást szereztek az én kis működésemről, egyre többen szerették volna kipróbálni a szappanokat. Aztán amikor kipróbálták – és ez nagyon jól esett a lelkemnek – kértek még egyet, aztán még egyet. Sőt még anyagilag is hozzájárultak a további kísérletezéshez! Aztán már ajánlottak is egymásnak, és volt, aki már úgy keresett meg, hogy én vagyok a „szappanos”, aki tudna valamilyen jó szappant adni erre és erre a bőrproblémára. Én meg persze nagyon szívesen adtam, és örültem a pozitív visszajelzéseknek. Ekkor kezdett el motoszkálni a fejemben, hogy talán érdemes lenne ezzel egy kicsit többet, jobban és mélyebben foglalkozni, mert így talán majd másoknak, többeknek is segíthetek… Aztán tanultam - és tanulok a mai napig – próbáltam egyre jobb szappanrecepteket kidolgozni és végül belevágtam! Nagyon hálás vagyok annak a sok jó embernek – a nagyszüleimnek, szüleimnek, testvéremnek, a kedvesemnek, a kisfiamnak, barátoknak, közeli és távolabbi ismerősöknek – akik rengeteg támogatással, szeretettel és türelemmel lehetővé tették, hogy elinduljak ezen az úton. Soha nem voltam vállalkozó, így erre a fajta gondolkodásra is át kellett állítanom magam, és az életem. Az Anoli az én nevemből – Andrea – és a szappanom egyik legfontosabb alkotóeleméből - az olíva olajból - áll össze. An, mint Andrea és oli, mint olíva olaj. Hát így lett az Anoli szappan, amely mindig kézzel és szeretettel készül !

Mitől mások az Anoli szappanok?

Mert NEM használunk:

  • Ellenőrizetlen helyről, tanúsítvány nélküli alapanyagok
  • Úgynevezett „kitöltő anyagok” mint például a pálmazsír, melynek előállítása során igen magas a környezetszennyezés és a környezetkárosítás
  • Állati eredetű alapanyagok, mint például a kecsketej, vagy sertészsír
  • Csomagoláshoz többnyire papírt használunk, nem műanyagokat

Miért válaszd az Anoli szappanokat?

Mint mindenki én is ezt a kérdést tenném fel először, hiszen annyi új dologgal találkozunk nap, mint nap. Amellett, hogy tökéletesen ápolnak és nem szárítanak, ezeket a válaszokat tudom adni:

  • Mert természetes összetevőket tartalmaznak

  • Mert parabén mentesek

  • Mert nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket

  • Mert növényi olajokból, vajakból készülnek

  • Mert kézzel és szeretettel készülnek…