Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

PONTGYŰJTŐ PROGRAM

Pontgyűjtő hűségprogramunkkal vásárlóinknak szeretnénk megköszönni eddigi rendeléseiket, valamint ösztönözni őket a weboldalon történő regisztrációra, és hogy újból látogassanak el webáruházunkba. Hűségpontokat gyűjteni csak a weboldalon történő regisztrációval, valamint a webshopban leadott vásárlással lehet. Telefonon vagy e-mailben leadott megrendelések után nem jár hűségpont!  A regisztrációért egyszeri alkalommal 500 pont jár. A vásárlás után a megrendelt teljes árú termékek értékének 3%-val jutalmazzuk meg vásárlóinkat, amit a későbbi rendeléseik során válthatnak be. Minden 1 pont 1 Ft értékben váltható be. A pontok automatikusan kiszámításra és megjelenítésre kerülnek, így már a kiválasztott termék megvásárlása előtt láthatják, mennyi hűségpontot kaphatnak az adott termék megvásárlásával.

Akciós termékekre, valamint a szállítás költségek után nem jár hűségpont! A vásárlás után járó hűségpontok a megrendelés tényleges átvétele után íródnak jóvá.  A gyűjtött pontok egyenlege a Profilom menüpontban, a kedvezmények fül alatt látható.

A hűségpontok vissza nem téríthetők, készpénzre nem válthatók, kizárólag a webshopban történő vásárláskor, a megrendelt termékek árába számíthatók be. A hűségpontok névre szólnak, át nem ruházhatók, azaz vásárlók között át nem adhatók.

Az összegyűjtött hűségpontok 180 napig használhatóak fel, 180 nap után automatikusan törlődnek.

Hűségpontok beváltása:

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat. Hűségpontok felhasználásakor a minimális rendelési érték 5000 Ft, a pontok a végösszeg 30%-ig felhasználhatók. Megrendeléskor a rendszer automatikusan felajánlja az eddig gyűjtött pontok levonását a rendelés értékéből! Amennyiben még nem szeretné felhasználni a pontokat, kérjük vegyek ki a pipát a „Felhasználom a pontokat a vásárláshoz” négyzetből, így az eddigi pontok megmaradnak későbbi felhasználásra.

Jó vásárlást és jó gyűjtögetést!