Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
2 690 Ft
ÚJ

BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON

BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON
BÁRSONY TINCSEK - SZILÁRD SAMPON

Fodrásszal fejlesztve, tesztelve!

Ricinusolaj a hajnövekedés serkentésére!

Kapoor Kachli por a jó illatú, dús és fényes hajért!

Allantoin az irritált fejbőr nyugtatására!

Minden hajtipusra ajánlott, de leginkább normál és száraz, vékony szálú hajra kiváló!

Krémesen, gazdagon habzó sampon.

Variáld kedved szerint bármelyik Natúr Hajbalzsammal!

 

 

RICINUS OLAJ (Ricinus Communis seed oil): Sűrű, zsírsavakban gazdag olaj, a haj-, szempilla- és szemöldökregeneráló és erősítő tulajdonságairól híres, serkenti ezek növekedését. Ellenálló körmöket biztosít, táplál és hidratál. 

 

KAPOOR KACHLI POR (Hedychium Spicatum Root Powder):

Természetes módon elősegíti a dúsabb és fényesebb kinézetű hajat, élénkíti a fejbőrt, növeli annak vitalitását, ismert a hajnövekedés serkentő hatásáról. Kellemes illatot kölcsönöz a hajnak.

  • tonizáló és stimuláló a fejbőrre
  • növeli a haj vitalitását
  • nagyobb volument ad, vastagabbá teszi a hajat
  • visszaállítja a haj természetes fényét
  • fokozza a haj növekedését, elősegíti az új hajnövekedést
  • küzd a hajhullás ellen
  • természetes illatú, kellemes, tiszta illatot hagy a hajon


 

ALLANTOIN (Allantoin): A bőr számára hegesítő, nyugtató és szerkezetjavító, elismert bőrvédő hatású allantoin széles spektrumú kozmetikai készítményekbe alkalmas összetevő, csecsemők és gyerekek számára is, mivel bőrregeneráló hatásó és növeli a bőr kényelemérzetét. Az allantoin a kozmetikai készítmények összetételében fontos bőrregeneráló és szerkezetjavító tényező, hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritáló tényzőktől. Széles spektrumú kozmetikai készítményekbe foglalják, felnőttek, csecsemők és gyerekek számára egyaránt, a legérzékenyebb bőr számára is megfelelő. Segíthet a korpás haj és fejbőr ápolásában.

KÓKUSZOLAJ (Cocos nucifera): A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai hatásosan hidraltálják a száraz bőrt, és gátolják kiszáradását, kiváló bőrápoló. Száraz, érzékeny, viszkető bőrre ajánlott, a gombás fertőzések ellen is védelmet nyújt. A kókuszolaj telített zsírsavjai természetes védőréteget képeznek a bőrön. A természetes olaj antioxidánsai hatástalanítják a káros napsugárzás következtében létrejövő szabadgyököket. Magas az ásványi anyag, vitamin valamint laurinsav tartalma. Érdekesség, hogy a kókuszolaj az egyetlen olaj, amely a tengervízzel is habot képez.

FEHÉR AGYAG (Kaolinite): A legfinomabb szemcséjű kozmetikai agyag. Nem borítja fel a bőr zsírháztartását, segít megkötni a vizet, csodálatos ápolószere az érzékeny, száraz bőrnek. A zsíros, pattanásos bőr, furunkulus, égés, sőt hajhullás kezelésére is kiválóan alkalmas!

 

 

2 690 Ft
Részletek

HASZNÁLAT:

Hajmosás közben dörzsöld be a vizes hajat a tömbbel, habosítsd fel, majd a szokásos módon moss hajat. Hajmosást követően alaposan öblítsd le.

Kerülje a szembe kerülést! Száraz hűvös helyen tartandó!

INGRENIENTS:

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Coco-Sulfate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Cocamidopropyl Betaine, Ricinus Communis Seed Oil, Hedychium Spicatum Root Powder, Aqua, Betaine, Allantoin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citrus paradisi extract

~70g
Kézzel készülő egyedi termék, ezért mintájában és színárnyalatában lehet eltérés a képen láthatótól.

Adatok
Cikkszám
190145
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek