Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre
„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre
4 500 Ft

„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre

„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre
„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre
„Happy Face” natúr vadrózsás arckrém élettelen, fakó bőrre

Egy gazdag, de könnyen felszívódó, ápoló arckrém értékes vadrózsa vagy más néven csipkebogyó kivonattal, hozzáadott panthenollal, mindez finom kakaóvaj és ápoló sheavaj alapkeverékében, virágos, púderes illattal.

 

 

Sáfrányos szeklice olaj

Minden bőrre kiváló, könnyű szerkezetű, telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag növényi olaj. Tápláló, regeneráló és öregedés-ellenes hatása jótékony a bőr a számára. Különösen a száraz, érett bőrre, karikás szemkörnyékre, könnyen felszívódik és nem hagy zsíros nyomot.

Kakaóvaj

Táplálóanyagokban rendkívül gazdag, magas polifenol-, antioxidáns- és vitamintartalmának köszönhetően egy sor jótékony hatást fejt ki a bőrön. Segíti a bőr regenerálódását, ellenállóképességét, megerősíti a bőr saját védőgátját, megelőzi a kiszáradást. Késlelteti a ráncok megjelenését és csökkenti az öregedés jeleit. Puhává, rugalmassá teszi a bőrt.

 

Sheavaj

Magas zsírsav tartalma mellett, A, E és F vitaminokban gazdag, fenolsavakat és természetes latexet* tartalmaz. Segíti a hegképződést, csökkenti a bőrirritációt hidratáló, ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatású.

 

Vadrózsa vagy csipkebogyó kivonat

Ez a különleges kivonat vitaminokban és telítetlen zsírsavakban, valamint szterolokban és antioxidáns elemekben igen gazdag. Hegesítő hatású, serkenti a bőrképződést, segíti a szövetek regenerálódását. Antioxidáns és szabadgyök-ellenes hatású, így befolyásolja az oxidatív folyamatokat. Óvja a bőrt a káros környezeti hatások és UV sugarak ellen. Elősegíti, hogy a bőr visszanyerje ragyogó, természetes színét és fiatalosságát.

 

Panthenol

Más néven B5 provitamin. Elismert nyugtató, szerkezetjavító és hidratáló hatású, gyulladásgátló.

Happy Face arcápoló termékeinket megrendelésed után, frissen készítjük, ezért a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb!

Július 1-től augusztus 31-ig csak személyesen az üzletünkben tudod átvenni! Ez azért van, mert szállításkor a raktérben uralkodó forróság (40-50°C) ronthatja natúr krémeink minőségét. Köszönjük a megértést!

4 500 Ft
Részletek

NGREDIENTS/ÖSSZETÉTEL:

Aqua, Butyrospermum parkii butter, Theobroma cacao seed butter, Carthamus tinctorius seed oil, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetyl alcohol, Rosa Canina Fruit Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Panthenol, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Glycerin, Sorbic acid, Salicylic acid, Glycerin, Sorbic acid, Fragrance, Natrium-fitat

* 100%-a organikus(bio) összetevő, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal 

Használata: Arctisztítást követően reggel és este masszírozza a bőrbe.

Kerülje a szembekerülést! Száraz, hűvös helyen tartandó!

50ml

Adatok
Cikkszám
190069
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek