Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

Levendulás natúr fürdősó
Levendulás natúr fürdősó
2 500 Ft

Levendulás natúr fürdősó

Levendulás natúr fürdősó
Levendulás natúr fürdősó
Levendulás natúr fürdősó

Kellemes, nyugtató hatású, levendulás koncentrált natúr fürdősó, 100%-os levendula illóolajjal! Élvezd a nagyvirágú levendula csodás illatát, a kényeztető habot, a lágy sós fürdőt és hagyd magad mögött a stresszt és a feszültséget! Tartósítószer mentes!

Parajdi só, tengeri só és rózsaszín himalájasó keveréke

Tartósítószer mentes, rengeteg ásványi anyagot tartalmaz. Kiválóan alkalmas stressz mozgásszervi betegségek enyhítésére, méregtelenítő, baktérium ölő hatású hatású. 

100% Levendula illóolaj

(Lavandula Hybrida Grosso (LAVENDER) oil): Valószínűleg a világon legelismertebb és legelterjedtebb illóolaj. Sokrétű tulajdonságainak köszönhetően a bőr regenerálásában, az alvás elősegítésére és az idegrendszer nyugtatására használják. Valamint kiváló gyulladásgátló, harmonizáló, de különleges illatáért is sokan kedvelik.

2 500 Ft
Részletek

FELHASZNÁLÁS:

Dobj egy kis marék fürdősót a kádba, majd kezd ráengedni a meleg vizet. Ezután csak élvezd a fürdőzést 15-20 percig, majd mosakodás követően öblítsd le. Kerüld a szembe jutást! Száraz, hűvös helyen tartandó!

~700g

ÖSSZETÉTEL/INGREDIENTS: Sodium Chloride (Salina Paraid), Sodium Chloride, Himalayan Salt, Sodium Bicarbonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Lavandula hybrida (Lavandin Grosso) Essential Oil, Mica, Limonene*, Linalool*       

 *A természetes illóolajok komponense

Adatok
Cikkszám
190045
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek