Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

Bio szappanalap
Bio szappanalap
1 300 Ft

Bio szappanalap

Bio kókusz és bio olajbogyó növényi olajokból nyert, ”Kasztília szappan” néven is ismert szappanalapot használhatjuk semleges szappanként vagy illatosíthatjuk illóolajjal, aromás kivonatokkal vagy természetes illatosítókkal és tetszés szerint személyreszabva színezhetjük is. A ”Kasztília szappan” néven is ismert szappanalapot bio kókusz és bio olajbogyó növényi olajokból nyerik. Háziszappan illatú, nem tartalmaz semmilyen illatosítót, használható semleges szappanként, de illóolajjal, aromás kivonatokkal vagy illatosítókkal és színezőkkel tetszés szerint személyreszabható.

Összetevők (INCI): Aqua, Potassium Cocoate*, Glycerin*, Potassium Olivate*, Citric acid, Potassium citrate

*Az összetevő organikus mezőgazdaságból származik.

Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal

Egy személyreszabott szappan elkészítése:

A szappanalapot színezhetjük vízben oldódó színezőanyagokkal és illatosíthatjuk illóolajokkal, természetes illatosítókkal vagy aromás kivonatokkal. A szappanalap összesen 5% kiegészítő összetevőt bír el, de a kívánt szín és illat eléréséhez az esszenciákat és festékanyagokat apránként adagoljuk. A szappanalapot színezhetjük bizonyos ásványi pigmentek adagolásával is, de a szappanalap aránylag nagy viszkozitású kell legyen, hogy a pigmentek ne rakódjanak le a flakon aljára. Természetes módon lúgos közeg lévén, ne használjunk a szappanalap színezésénél az olyan színezőanyagokat/pigmenteket , amelyek lúgos környezetben nem stabilak, például: a céklapor

A szappanalapba az összetevők hozzáadása után nem szükséges tartósítót adagolni.

Útmutatások, ajánlatok:

  • különösen kézmosásra és általános higiéniai célra alkalmas, úgy használjuk, mint bármely folyékony szappant
  • a hozzáadott illóolajoktól és illatosítóktól hígabbá válhat a szappan; a viszkozitás megnövelése érdekében adjunk hozzá sóoldatot (a leírtak szerint eljárva).
  • a növényi eredetű folyékony szappanok természetes módon lúgosak, emiatt nem jó hajmosásra, arctisztításra használni - főleg, ha az száraz - gyereksamponként se használjuk (csípi a szemünket)
Raktáron :  4 db
1 300 Ft
Részletek

Biztonsági adatok:

  • szembe ne kerüljön
  • ne nyeljük le
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • csak külsőleg használható

Tárolás: hűvős helyen, közvetlen fénytől védve tároljuk

200g

Adatok
Cikkszám
20220659
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek