Kérdése van? Hívjon minket! +36204633003

Bambusz por
Bambusz por
640 Ft

Bambusz por

Zsíros és vegyes arcbőrre szánt krémek mattosító adaléka, a bőrt ásványosító, feszesítő kivonat, selymes, bársonyos tapintást kölcsönöz a bőrnek. Számos smink készítmény, dezodor, alakformáló kompozició megfelelő összetevője. Érett bambusz törzsének nedvéből nyert tiszta összetevő, adalékmentes, növényi szilíciumban gazdag. Számos készítményben értékes összetevő: vegyes és zsíros bőrre szánt krémekben, alapozókban, szemfestékekben, rúzsokban, dezodorokban, alakformáló kompozicióban.

Előállítás módja: begyűjtik a vadon termett bambusz törzséből a nedvet, kiszárítják és mikronizálják

Megjelenési forma:

  • nagyon fínom fehér por 15-25 mikron
  • semleges szag
  • vízben teljesen diszpergálható
  • sűrűség 3,6 gr = 10 ml

Összetevők (INCI): bambusa arundinacea stem powder

 

Tulajdonságok:

  • feszesítő hatású
  • ásványosító hatású
  • tónusjavító hatású
  • mattosít
  • elnyeli a túlzott izzadást
  • a por jellegű smink készítmények számára alkalmas alap
  • finom, selymes tapíntást kölcsönöz
  • feljavítja a krémek és emulziók szerkezetét
  • kiegyensúlyozza a túl savas készítmények pH-értékétét

 

Alkalmazások: 

  • vegyes és zsíros bőrre
  • dezodorokba és izzadásgátló termékekbe
  • alakformáló, feszesítő krémekbe
  • szülés után, a bőr tónusának feljavítására
  • bármilyen típusú bőr ásványosítására
  • smink készítmények alapjaként vagy összetevőjeként: púderekbe, szemfestékekbe, arcpirosítókba, rúzsokba, szempillafestékekbe, por vagy krém alapozókba
  • szokásos ajánlott adagolás 0,5-10%
  • a száraz smink készítményekben az adagolás növelhető 30%-ig
  • krémekbe (emulziókba) és gélekbe hidegen, a végső fázisba adagoljuk, ha a recept másképp nme írja elő
  • krémekbe, vegyes vagy zsíros arcbőrre
  • testápolásra, selymes, bársonyosító krémekbe, emulziókba
  • alakformáló krémekbe, emulziókba
  • bármely bőrtípusra készült feszesítő krémekbe, emulziókba, frissítőkbe
  • izzadásgátló krém, gél vagy púder formájú dezodorokba
  • ásványosító maszkokba, pakolásokba, egyéb alkalmazásokba
  • smink készítményekbe: porpúder vagy kompakt púder, arcalapozó, arc- és szemfestékek összetételébe
  • fogkrémbe

Figyeljen ha víztartalmú készítményekbe adagolja, mivel a por lúgos, és lehet, hogy szükséges a pH-érték kiegyensúlyozására!

Raktáron :  4 db
640 Ft
Részletek

Biztonsági adatok:

  • szembe ne kerüljön
  • ne nyeljük le
  • ne lélegezze be
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • csak külsőleg használható

Tárolás: száraz, hűvős helyen, közvetlen fénytől védve, légmentesen lezárt tasakban tároljuk

10g

Adatok
Cikkszám
20220633
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek